HOME FOTO'S AGENDA SALSA DANSLES WORKSHOPS BORRELS BEDRIJFSUITJES
Santiago de Cuba
Stratumseind 65
5611EP Eindhoven
040-2069606 info@santiagodecuba.nl
 
AGENDA Santiago de Cuba

MOJITO & SALSA, Elke donderdag
T.G.I.Latin Friday, Elke vrijdag
HAVANA, Elke zaterdag
SALSA SUNDAY, Elke zondag

BACHATA ROSA, Elke 1e vrijdag v.d. maand CUBA LIBRE, Elke 2e zondag v.d. maand

 
Thank God It's LATIN Friday, elke vrijdag

Santiago de Cuba presents: T.G.I. Latin Friday's @ Santiago de Cuba in Eindhoven
T.G.I.L.F, Thank God It's LATIN Friday's! Na een week van hard werken, vroege ochtenden en weinig ontspanning... is het de hoogste tijd om de batterijen weer op te laden. Geen lasten, alleen de lusten! Thank God kun je iedere vrijdag heerlijk het weekend tegemoet gaan @ Latin Friday's! Iedere vrijdag T.G.I.L.F. vanaf 22.00 in Santiago de Cuba Eindhoven.

T.G.I. Bachata Rosa Friday, T.G.I .Zouk & Kizomba Friday, T.G.I. Cocktail Friday, T.G.I. Miami Friday zijn enkele voorbeelden van de thema's van T.G.I. Latin Friday's. De vrijdagavonden van Santiago de Cuba staan elke week weer in teken van een swingende Latin muziekstijl. Waarbij de resident Dj's zorgen voor een heerlijke afwisseling van de beste hits en classics!

Kick-off your weekend @ T.G.I.Latin.Friday and enjoy a relaxing and fun evening with friends!

Agenda:
Elke 1e vrijdag van de maand
Habana Area: T.G.I. Latin Mix Friday
Cantina Area: T.G.I. Bachata Rosa Friday

Elke 2e vrijdag van de maand
Habana Area: T.G.I. Salsa Friday
Cantina Area: T.G.I. Zouk & Kizomba Friday

Elke 3e vrijdag van de maand
Habana Area: T.G.I. Latin Mix Friday
Cantina Area: T.G.I. Cocktail Friday

Elke laatste vrijdag van de maand
Habana Area: T.G.I. Salsa Friday
Cantina Area: T.G.I. Zouk & Kizomba Friday

T.G.I. Latin Friday @ Santiago de Cuba
Datum: Elke vrijdag
Tijd: 22.00 – 04.00
Locatie: Santiago de Cuba
Entree: Free
www.santiagodecuba.nl


Latin Friday Eindhoven


Agenda Santiago de Cuba this weekend !!! - Hallo beste salsa vrienden. Elk weekend kunt u dansen in het salsa paleis van Eindhoven, Santiago de Cuba. Van donderdag t/m zaterdag hebben we een gevarieerd programma voor alle latin liefhebbers van Eindhoven en omgeving. Donderdagen Elke donderdag: Salsa Mojito’s Night’s Tijdens de Salsa Mojito’s nights heb je de gelegenheid om alvast een voorsprong te nemen op het swingende weekend. Dj Guillermo en Dj Jack zullen je verwennen met de beste salsa klanken. Entree Gratis, Tijd: 20:00-02:00 Vrijdagen Elke 2e en laatste vrijdag van de maand: Salsa & Zouk Swing In de Salsa Area worden onze huis Dj's elke week versterkt door een gast Dj. De Salsa area bevindt zich op de begane grond. Op de eerste verdieping hebben we de Zouk area met sexy klanken van de Brazilliaanse muziek. Entree Gratis, Tijd: 22:00-04:00 Zaterdagen Elke Zaterdag: Latin Mix & Salsa Club Op de beganegrond zorgt Dj Regaen voor de beste latin mix. Terwijl je op de eerste verdieping elke week salsa en bachata kan dansen met Dj Dave. Entree Gratis, Tijd: 22:00-04:00 Salsa en Cocktail Workshops arrangement Uw feest in Caraïbische sfeer?! Santiago de Cuba uw specialist in het verzorgen van swingende salsa en cocktail workshops. Vrijgezellenfeesten, Personeelsuitje, Borrels, Bedrijfsfeesten, verjaardagen, etc. Voor meer info neem contact via info@santiagodecuba.nl of 0614198554
Powered by