HOME FOTO'S AGENDA SALSA DANSLES WORKSHOPS BORRELS BEDRIJFSUITJES
Santiago de Cuba
Stratumseind 65
5611EP Eindhoven
040-2069606 info@santiagodecuba.nl
 
VRIJGEZELLENFEESTEN & UITJES

SALSA WORKSHOP
COCKTAIL WORKSHOP
REGGAETON WORKSHOP
PERCUSSIE WORKSHOP 


VRIJGEZELLENFEESTEN WORKSHOPS EINDHOVEN in Santiago de Cuba

De bruiloft is een feit en dat betekent automatisch dat er ook een vrijgezellenfeest georganiseerd moet worden! Het vrijgezellenfeestje hoort een geweldige dag te zijn voor 'de vrijgezel'! En zo denken wij er ook over. Graag fleuren wij deze dag op en zetten wij 'de vrijgezel' in 't Caribische zonnetje. U kunt een keuze maken uit diverse vrijgezellenfeesten arrangementen.

DE POPULAIRSTE WORKSHOPS VRIJGEZELLENFEESTEN!
1. Salsa Workshop
2. Cocktail Workshop
3. Reggaeton Workshop
4. Percussie Workshop
5. Burlesque Workshop
6. Pimp your wardrobe Workshop
7. Tapas Maken Workshop

SALSA WORKSHOP - vrijgezellenfeest Eindhoven
salsa workshop vrijgezellenfeest eindhoven

Met een swingende Salsa & Merengue Workshop gaan wij de vrijgezel en gezelschap kennis laten maken met de tropische eilanden Cuba en de Dominicaanse Republiek. U kunt ook kiezen voor onze Salsa Workshop arrangement bestaande uit een Cubaanse Mojito en een heerlijke Tapas Buffet!

Lees meer, Salsa Workshop....,

 

 

COCKTAIL WORKSHOP - vrijgezellenfeesten Eindhoven
vrijgezellenfeest eindhoven salsa 		              workshop

Welkom in de exotische wereld van mixen en shaken! Tijdens de workshop krijgt de vrijgezel en zijn of haar gezelschap een introductie over de geschiedenis van de eerste cocktails. Vervolgens gaat onze cocktailexpert laten zien hoe de overheerlijke en luxeuse cocktails bereid worden. Breidt uw cocktail workshop uit met een heerlijke Tapas Buffet.

Lees meer, Cocktail Workshop....,

 

 

REGGAETON WORKSHOP - vrijgezellenfeest Eindhoven
reggaeton workshop vrijgezellenfeest eindhoven

De reggaeton is een stoere en sexy dans afkomstig uit het Caribische gebied. Geschikt voor alle dames die graag soepele lichaamsbewegingen willen leren. Onder leiding van een echt Latina docente leren alle dames mooie bewegingen die de vrouwelijkheid van iedere vrouw benadrukken. U kunt ook kiezen voor onze Reggaeton Workshop arrangement bestaande uit een Cubaanse Mojito en een heerlijke Tapas Buffet!

Lees meer, Reggaeton Workshop....,

 

 

PERCUSSIE EN DJEMBE WORKSHOP - vrijgezellenfeest Eindhoven
percussie djembe workshop eindhoven vrijgezellenfeest

Percussie spelen is een dynamische en fysieke ervaring waarbij teamwork van essentieel belang is. Tijdens de workshop staat plezier centraal, maar er wordt ook veel geleerd. De gasten krijgen eerst een introductie van de instrumenten en maken kennis met de verschillende ritmes. U kunt uw workshop ook combineren met een Cubaanse Mojito en een heerlijke Tapas buffet

Lees meer, Percussie & Djembe Workshop ....


 

 

 

VRIJGEZELLENFEESTEN BEDRIJFSUITJES

SALSA WORKSHOPS
COCKTAIL WORKSHOP
PERCUSSIE WORKSHOP
REGGAETON WORKSHOP
BRULESQUE WORKSHOP
PIMP YOUR WARDEROBE WORKSHOP
TAPAS MAKEN WORKSHOP

 

SALSA WORKSHOPS
COCKTAIL WORKSHOP
PERCUSSIE WORKSHOP
THEMA-FEESTEN
BEDRIJFSBORRELS

SALSA DANSEN & LESSEN BORRELS / FEESTEN

OPENDAGEN SALSA
LESROOSTER SALSA
INSCHRIJVEN SALSA
CURSUSINFO SALSA
DOCENTEN SALSA

BEDRIJFSBORRELS
PERSONEELSUITJE
THEMA-FEESTEN
VERJAARDAGEN
STUDENTENFEEST & SCHOOLFEEST
AFSTUDEERFEEST
BRUILOFTEN
ZAALVERHUUR

ENTERTAINMENT SANTIAGO DE CUBA

LATIN ENTERTAINMENT
DANSWORKSHOPS EINDHOVEN
CULINAIRE WORKSHOPS EINDHOVEN
CREATIIEVE WORKSHOPS EINDHOVEN

 

LATIN BANDS
LATIN DJ'S
HOSTESS
SHOWS
CUBAN NIGHT THEMA-AVOND


Agenda Santiago de Cuba this weekend !!! - Hallo beste salsa vrienden. Elk weekend kunt u dansen in het salsa paleis van Eindhoven, Santiago de Cuba. Van donderdag t/m zaterdag hebben we een gevarieerd programma voor alle latin liefhebbers van Eindhoven en omgeving. Donderdagen Elke donderdag: Salsa Mojito’s Night’s Tijdens de Salsa Mojito’s nights heb je de gelegenheid om alvast een voorsprong te nemen op het swingende weekend. Dj Guillermo en Dj Jack zullen je verwennen met de beste salsa klanken. Entree Gratis, Tijd: 20:00-02:00 Vrijdagen Elke 2e en laatste vrijdag van de maand: Salsa & Zouk Swing In de Salsa Area worden onze huis Dj's elke week versterkt door een gast Dj. De Salsa area bevindt zich op de begane grond. Op de eerste verdieping hebben we de Zouk area met sexy klanken van de Brazilliaanse muziek. Entree Gratis, Tijd: 22:00-04:00 Zaterdagen Elke Zaterdag: Latin Mix & Salsa Club Op de beganegrond zorgt Dj Regaen voor de beste latin mix. Terwijl je op de eerste verdieping elke week salsa en bachata kan dansen met Dj Dave. Entree Gratis, Tijd: 22:00-04:00 Salsa en Cocktail Workshops arrangement Uw feest in Caraïbische sfeer?! Santiago de Cuba uw specialist in het verzorgen van swingende salsa en cocktail workshops. Vrijgezellenfeesten, Personeelsuitje, Borrels, Bedrijfsfeesten, verjaardagen, etc. Voor meer info neem contact via info@santiagodecuba.nl of 0614198554
Powered by