fbpx

Borrels en Worksops

by Santiago de Cuba

sdc-Website-BorrelsEnWorkshops-About-4
sdc-Website-BorrelsEnWorkshops-About-3
sdc-Website-BorrelsEnWorkshops-About-5
sdc-Website-BorrelsEnWorkshops-About-1
sdc-Website-BorrelsEnWorkshops-About-2

Borrels en Workshops

Sinds 2000 is Santiago de Cuba een begrip in het uitgaansleven van Eindhoven. Een unieke locatie in hartje Eindhoven geïnspireerd op het goede leven in Cuba, waar genieten tot de ‘dagelijkse dingen’ van het leven behoort. De swingende klanken, exotische cocktails en een prachtig interieur onderscheidt Santiago de Cuba als enige Latin & Caribbean bar in Eindhoven.

Graag hopen wij je van dienst te kunnen zijn bij het organiseren van een zo leuk mogelijke dag!

Onze
Borrel arrangementen

Met ons authentieke Cubaanse interieur, sfeervolle barverlicht en intieme ambiance onderscheiden wij ons als unieke locatie in Eindhoven. Santiago de Cuba is beschikbaar voor allerlei zakelijke en feestelijke aangelegenheden.

Je hebt de mogelijkheid om de gehele locatie of een gedeelte af te huren en het in te vullen zoals je wenst. Santiago de Cuba is in te delen in twee zalen, namelijk ‘La Habana’ (benedenzaal) en ‘La Cantina’ (bovenzaal).

Borrel arrangement by Santiago de Cuba eindhoven

Borrel Arrangementen

Wij bieden verschillende type borrelarrangementen aan in Santiago de Cuba. Je kunt zelf de gewenste combinatie van arrangementen samenstellen, uiteraard kunnen we ook een aanbod doen afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Drank arrangementen:

 • Welkomstcocktail & Nacho’s
 • Twee drankjes per persoon (bier, fris, wijn)
 • Onbeperkt drank (bier, fris wijn)
  Minimale afname is 3 uur
 • Drank op nacalculatie

Diner arrangementen:

 • Buffet diner
 • 3 gangen buffet diner

Borrel arrangementen:

 • Borrelhapjes basic
 • Borrelhapjes luxe
 • Borrelarrangement op maat
Borrel arrangement by Santiago de Cuba eindhoven

Combi Arrangementen

Naast onze verschillende type borrelarrangementen kun je je arrangement uitbreiden met een van onze workshops. Kies bijvoorbeeld voor de swingende salsa workshop, shakende cocktailworkshop of een pubquiz. Uiteraard kunnen we ook een aanbod doen afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Havana Arrangement
Vanaf €27,- per persoon

 • Welkomstcocktail met nacho’s
 • Workshop naar keuze

Cuba Arrangement
vanaf €48,50 per persoon

 • Welkomstcocktail met nacho’s
 • Workshop naar keuze
 • Buffet diner

Workshops

Ben je op zoek naar een leuke en kwalitatieve invulling voor een bijzondere dag? Wij kunnen hiervoor zorgen! Van elke bijzondere gelegenheid maken wij een onvergetelijke dag. Van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsuitjes, van verjaardagsfeesten tot jubileums, van bruiloften tot studentenfeesten. Wij garanderen je lachende en stralende gezichten.

Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

Welkom in de exotische wereld van mixen en shaken! Tijdens deze workshop krijg je een introductie in de geschiedenis van cocktails en zal onze cocktailmaster je laten zien hoe de overheerlijke cocktails bereid worden.

Je leert de nodige trucjes en kennis van de ingrediënten om zo shakend allerlei cocktails op smaak te brengen. Natuurlijk worden de overheerlijke cocktails ook geproefd en gedronken!

 

Prijs vanaf €24,50 per persoon

Salsa Workshop

Salsa Workshop

Tijdens onze Salsa & Merengue workshop laten we je kennis maken met de tropische eilanden Cuba en de Dominicaanse republiek!

Onze reis begint in het zonnige Cuba, waar de voetjes meteen van de vloer gaan met de basisstappen van de opzwepende salsa. We vervolgen onze reis naar de zonnige Dominicaanse Republiek en gaan de heupen helemaal los tijdens de vrolijke Merengue. Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 

Prijs vanaf €19,50 per persoon

Burlesque Workshop

Burlesque Workshop

In deze workshop leer je van een echte Burlesque diva de basisbeginselen van het burlesque dansen.

Doe mee en voel je ook sexy met de glitter & glamour, het teasen, het theaterspel, de humor en de zelfspot. Met allerlei attributen zoals lange zwarte galahandschoenen, boa’s en verenwaaiers voel je je super vrouwelijk. Deze workshop is geschikt voor vrijgezellenfeesten of vriendinnenuitjes.

 

Prijs vanaf €19,50 per persoon

Reggaeton Workshop

Reggaeton Workshop

Deze sensuele workshop is speciaal voor dames en echt een aanrader voor dames die graag soepele lichaamsbewegingen willen leren.

Reggaeton is een sexy en vrouwelijke dans, afkomstig uit het Caribische gebied. De mooie bewegingen benadrukken op een sensuele wijze de vrouwelijkheid van iedere dame. Door een duidelijke en makkelijke uitleg van onze docente kan elke dame het leren.

 

Prijs vanaf €19,50 per persoon

Samba Workshop

Samba Workshop

‘Samba no Pe’ is een bekende dans die veel te zien is tijdens het carnaval van Rio de Janeiro. Het is onmogelijk om naar deze muziek te luisteren zonder je heupen te bewegen.

Met de uitleg van onze docente krijg je de juiste technieken en tips. De sambabewegingen zijn oogverblindend, elegant, sierlijk en super vrouwelijk! Het heeft veel syncopisch voetenwerk, schuddende heupen en snelle lichamelijke bewegingen.

 

Prijs vanaf €19,50 per persoon

Our
Services

Havana Nights by Santiago de Cuba Eindhoven

Havana Nights

Beleef nu de ultieme Latin beleving: Havana Nights @ Santiago de Cuba. Tijdens Havana Nights kun je samen genieten in een intieme en sfeervolle ambiance van overheerlijke Latin & Caribbean cocktails, drankjes, bites en muziek. Waan je even op vakantie aan een bar in het buitenland door ons exotisch en Cubaans interieur. Ervaar het ultieme zomergevoel tijdens Havana Nights @ Santiago de Cuba!

Santiago Dance Studio Eindhoven by Santiago de Cuba

Danslessen

Heb jij altijd al willen leren dansen? Santiago Dance Studio biedt in samenwerking met Salsa Sensation Dance Company een breed scala aan danslessen in diverse Latin dansstijlen, zoals Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Zouk en Reggaeton.

Wij verzorgen danslessen in verschillende dansstijlen en op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderd. Je hoeft dus geen danservaring te hebben om deel te nemen aan een van onze danslessen.