fbpx

Santiago Dance Studio

by Santiago de Cuba

Santiago Dance Studio Eindhoven
Santiago Dance Studio Eindhoven
Santiago Dance Studio Eindhoven
Santiago Dance Studio Eindhoven
Santiago Dance Studio EIndhoven

Santiago Dance Studio

Danslessen in diverse Latin dansstijlen en op verschillende niveaus bij Santiago Dance Studio.

Heb jij altijd al willen leren dansen? Santiago Dance Studio biedt in samenwerking met Salsa Sensation Dance Company een breed scala aan danslessen in diverse Latin dansstijlen, zoals Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Zouk en Reggaeton. Wij verzorgen danslessen in verschillende dansstijlen en op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderd. Je hoeft dus geen danservaring te hebben om deel te nemen aan een van onze danslessen.

Lesrooster

Zomercursus Salsa en Bachata - Santiago Dance Studio Eindhoven by Santiago de Cuba

Spice up your Salsa y Bachata

Als je in de vakantie niet stil wil zitten of iets nieuws wil leren is dit pakket iets voor jou! Gedurende 3 weken geven we in blokken van 1 uur les in Salsa en Bachata. De lessen zijn open level, maar je moet minimaal niveau 2 hebben afgerond om deel te kunnen nemen. Ervaring voor deze cursus is dus vereist, want de figuren die je leert zijn zeker creatief!

 

Datum
Dinsdag 28 juli, dinsdag 4 augustus en dinsdag 11 augustus

Spice up your Salsa: 19:15 tot 20:15 uur
Spice up your Bachata: 20:30 tot 21:30 uur

Kosten
1 blok van 3 lessen: €35,-
2 blokken van 3 lessen: €60,-

Zomercursus Salsa en Bachata - Santiago Dance Studio Eindhoven by Santiago de Cuba

Zomercursus beginners Salsa y Bachata

Heb je altijd al Salsa of Bachata willen leren dansen? Wacht dan niet langer en neem deel aan onze zomercursus Salsa of Bachata voor beginners. Tijdens deze beginnerscursus in 5 weken maak je kennis met de basisstappen van de Salsa of Bachata. Deze cursus bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur en er is geen ervaring vereist voor deelname.

 

Datum
Vrijdag 24 juli t/m vrijdag 21 augustus

Zomercursus Salsa: 19:30 tot 21:00 uur
Zomercursus Bachata: 21:00 tot 22:30 uur

Kosten
1 cursus: €85,-
2 cursussen: €130,-

Les informatie

In samenwerking met Salsa Sensation Dance Company biedt Santiago Dance Studio danslessen in verschillende Latin dansstijlen en op verschillende niveaus.

Salsa

Salsa Lessen

Salsa is een van de populairste dansstijlen ter wereld en is een veelzijdige dans. Van rustig en romantisch tot energiek en opzwepend.

Santiago Dance Studio biedt in samenwerking met Salsa Sensation een breed aanbod op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

 

Bachata

Bachata lessen

Bachata is de laatste jaren razend populair geworden. Zowel Bachata muziek als dans kenmerkt zich door een wat rustiger tempo en romantische muziek.

Bachata is afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en heeft verschillende wegen in geslagen waardoor er meerdere genres zijn ontstaan: Moderna, Sensual en Dominicaans.

Kizomba

Kizomba Lessen

Kizomba is sinds een aantal jaar een ware trend binnen de danswereld. Kizomba kenmerkt zich door de sterke connectie tussen dansers en een rustige sensuele manier van dansen.

De essentie van Kizomba is connectie, musicality en deze samen met je partner combineren.

Our
Services

Prive lessen

Santiago Dance Studio verzorgt in samenwerking met Salsa Sensation Dance Company ook privélessen. Dit zijn intensieve lessen voor wanneer je in een kleine groep of als koppel snel Salsa, Bachata of Kizomba wil leren dansen. De privélessen worden afgestemd op jouw niveau.

Voor meer informatie over onze proeflessen kun je contact met ons opnemen via onderstaande knop.

Borrels en Workshops - Santiago de Cuba Eindhoven

Borrels en Workshops

Santiago de Cuba is sinds 2000 een begrip in het uitgaansleven van Eindhoven. Met ons authentieke Cubaanse interieur, sfeervolle bar verlichting en intieme ambiance onderscheiden wij als unieke locatie in Eindhoven. Je kunt onze locatie geheel of gedeeltelijk huren voor verschillende aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een leuke en kwalitatieve invulling van een bijzondere dag? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Wij bieden verschillende workshops die geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en groepsuitjes.