EVERY FRIDAY

mas rumba

reggaeton dancehall salsa merengue

Elke vrijdag bent u welkom bij Mas Rumba in Santiago de Cuba! Dit concept vormt een vloeiende overgang van onze Mojito & Salsa donderdag naar de Barrio Tropical zaterdag. Puerto Rico, Cuba, Santo Domingo en het Caribisch gebied spelen op deze vrijdagavond de hoofdrol! Ervaar een echte Latin Caribbean stapavond tijdens Mas Rumba in onze authentieke Caribbean bar.

De avond start om 21:00 uur en duurt tot maar liefst 04:00 uur! Mas Rumba is een perfecte combinatie van de echte donderdagse salsa dansavond en een stapavond zoals die op een zaterdag in Santiago de Cuba bekend is. Een mengsel van Urban Latin, salsa, Bachata, Kizomba, merengue en dancehall zijn op deze avond de kern spelers en onze resident DJ’s staan gereed om deze heerlijke combinatie Latin klanken voor onze gasten te draaien. Deze avond kunt u heerlijk relaxen met een drankje of samen met uw danspartner uw beste moves showen op de dansvloer. Join Mas Rumba en ervaar deze typische Latin Caribbean night out!

MAS RUMBA, enjoy Latin..

MAS RUMBA
Datum : Elke vrijdag van de maand
Entrée : Gratis
Tijd : 21:00 – 04:00 uur

Thursday

Elke donderdag kun je salsa, bachata en kizomba dansen op de lekkerste hits tijdens onze social dansavond. En als je er toch bent, probeer dan onze overheerlijk Mojito’s’, lekker als verfrissing!.

More info

Saturday

Houd je van Latin muziek & vibes met een beetje afwisseling? Op zaterdag draaien onze DJ’s een beetje van alles! Van Urban, Reggaeton, Salsa, Merengue en Clubmuziek! Mas Rumba voor iedereen!

More info

Sunday

Net zoals we de week beginnen met een gezellige dansavond, sluiten we ook elk weekend af met een dansavond! Kom dansen in tropische sferen met de lekkerste salsa-, bachta- en kizomba-dansnummers.

More info