Experience the best latin and caribbean music, dance, drink and culture. its a vibe!

Barrio Tropical 04/03/2023

Houd je van Latin muziek & vibes met een beetje afwisseling? Op zaterdag draaien onze DJ's een beetje van alles! Van Urban, Reggaeton, Salsa, Merengue en Clubmuziek! Mas Rumba voor iedereen!

WEEKLY AGENDA

Thursday

Elke donderdag kun je salsa, bachata en kizomba dansen op de lekkerste hits tijdens onze social dansavond. En als je er toch bent, probeer dan onze overheerlijk Mojito’s’, lekker als verfrissing!.

More info

Friday

Beleef de beste Caribbean vibes tijdens onze Ma Rumba clubavond! We mixen de hele avond de beste Reggaeton-, Merengue- en Dancehall-muziek! Dus als je van tropische feestjes houdt, dan zien we je vrijdag!

More info

Saturday

Houd je van Latin muziek & vibes met een beetje afwisseling? Op zaterdag draaien onze DJ’s een beetje van alles! Van Urban, Reggaeton, Salsa, Merengue en Clubmuziek! Mas Rumba voor iedereen!

More info

Sunday

Net zoals we de week beginnen met een gezellige dansavond, sluiten we ook elk weekend af met een dansavond! Kom dansen in tropische sferen met de lekkerste salsa-, bachta- en kizomba-dansnummers.

More info

RESIDENTS DJ

WHERE LATIN HAPPENS!

Leer de salsa en de bachata dans in 5 weken

cafe
dansschool

Welcome! Welkom! Bienvenidos! Bon Bini! Salsa and Bachata classes Join our Beginner’s Dance Courses starting on November 20th and 21st! Immerse

Cafe i Afro night

cafe

taste the latin and caribbean cuisine OUR KITCHEN Santiago de Cuba is een sfeervol Latin & Caribbean bar en restaurant

De caribische keuken in eindhoven

cafe
restaurant

taste the latin and caribbean cuisine OUR KITCHEN Santiago de Cuba is een sfeervol Latin & Caribbean bar en restaurant