well teach you to bachata
well teach you to salsa
well teach you to kizomba

28 MEI 2024 START NIEUWE SALSA LESSEN VOOR BEGINNERS!

leer de basis van de salsa dans in 5 weken!

Gratis Proeflessen

SALSA IN 5WK

Altijd al Salsa willen leren dansen? Wacht dan niet langer en kom naar onze beginners cursus salsa in 5 weken! We starten op 28 mei om 19:00 uur

Meer info

INSCHRIJVEN

Ben je klaar om je in te schrijven voor je eerste danslessen! Wacht niet langer! Dan ben je hier aan het juiste adres! Onze dansschool biedt zes dagen per week een breed scala aan Latin dansstijlen, zoals Salsa, Bachta, Kizomba en Reggaeton.

Inschrijven

LESROOSTER

Onze dansschool biedt een flexibel rooster met zes lesdagen per week! Bekijk hier ons volledige rooster van ons brede en gevarieerde aanbod aan danslessen. We bieden ook oefendansavonden aan.

Bekijk lesrooster

PROEFLESSEN

Onze proeflessen zijn een mooie kans om vrijblijvend kennis te maken met onze dansschool en dansstijlen, zoals Salsa, Bachata, Reggaeton en Kizomba. We laten je proeven van de sfeer, de danslessen en de leraren.

Proefles aanvragen

SALSA

De Salsa komt oorspronkelijk uit Cuba en heeft zich in de loop der jaren over de hele wereld verspreid en zijn er verschillende stijlen ontstaan. De Salsa is nu een van de meest populaire dans ter wereld! Salsa is een prachtige dansstijl met liedjes en ritmes die kunnen variëren van rustig, romantisch tot energiek en opzwepend. Dit maakt het een leuke en veelzijdige dans. Wil je het zelf proberen? Wij bieden een breed scala aan salsa danslessen op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

Bekijk

BACHATA

Bachata-dans is de laatste jaren erg populair geworden. Afkomstig uit de Dominicaanse Republiek, kenmerkt deze dansstijl zich door een wat rustigere, maar meer speelse danspasjes. De romantische Bachata wordt tegenwoordig gecombineerd met veel invloeden uit verschillende populaire muziekgenres. En is daarom een favoriet bij onze cursisten! Ook voor de bachata dansles kun je kiezen uit verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

Bekijk

KIZOMBA

Ook de kizomba-dans is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van de danswereld. Een dans die zijn oorsprong vindt in Angola en zich kenmerkt door verbinding en flow tijdens het dansen met je danspartner. Kizomba gaat niet over snel draaiende of complexe danscombinaties, het is een rustige sensuele manier van dansen. Benieuwd naar de kizomba dansles? Bekijk ons ​​aanbod van de lesdagen op het rooster.

Bekijk

SALSA AGENDA

Join our Social Dance Nights and Club Nights. vamonos a bailar

Geen Evenementen
More events

De Dansschool

Salsa, Bachata en kizomba danslessen op verschillende niveaus in het centrum van eindhoven

Heb je altijd al willen leren dansen? Dansschool Santiago de Cuba biedt een breed scala aan danslessen in verschillende dansstijlen, zoals Salsa, Bachata, Kizomba en Reggaeton. Onze dansdocenten geven danslessen op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Met de beginnersles leer je op een rustige manier kennis te maken met de basispassen en leer je ook nieuwe danspasjes en combinaties op elk niveau.

Waarom danslessen bij ons nemen? Onze dansleerlingen zeggen: “Wat zo fijn is aan het volgen van danslessen hier is, dat er een mooie balans is tussen leerzame lessen en gezelligheid en dat alles in een sfeervolle Cubaanse setting, wat bijna een vakantiegevoel geeft”.

STAY UP TO DATE WITH US

Leer de salsa en de bachata dans in 5 weken

cafe
dansschool

Welcome! Welkom! Bienvenidos! Bon Bini! Salsa and Bachata classes Join our Beginner’s Dance Courses starting on November 20th and 21st! Immerse

uitjes i reggaeton workshop

uitjes

Taste the latin and caribbean cuisine Our Kitchen Santiago de Cuba is een sfeervol Latin & Caribbean bar en restaurant

Dansschool i kizomba lessen

dansschool

Hello I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.