EVERY SATURDAY

barrio tropical

reggaeton afro urban latin

Barrio Tropical is een samensmelting van al onze dagen in Santiago de Cuba! Op deze avond worden al onze genres gecombineerd, om zo tot een extase te komen van heerlijke klanken en beats. Als klap op de vuurpijl wordt dit aangevuld door populaire top 40 tracks, golden oldies en party bangers. Barrio Tropical brengt het beste van de hele week bij elkaar en vormt een explosie aan klanken die je niet mag missen!

Barrio Tropical vindt wekelijks plaats op zaterdagavond van 22:00 uur tot 4:00 uur. Onze resident Dj’s zorgen voor de lekkerste beats. Uiteraard zijn onze cocktails en specialiteiten ook van de partij.

Barrio Tropical is de perfecte avond om op los te gaan, om te genieten met vrienden en kennissen onder het genot van een goede sfeer en ambiance.

 

BARRIO TROPICAL, enjoy Latin..

BARRIO TROPICAL
Datum : Elke zaterdag
Entrée : Gratis
Tijd : 21:00 – 04:00 uur

Thursday

Elke donderdag kun je salsa, bachata en kizomba dansen op de lekkerste hits tijdens onze social dansavond. En als je er toch bent, probeer dan onze overheerlijk Mojito’s’, lekker als verfrissing!.

More info

Friday

Beleef de beste Caribbean vibes tijdens onze Barrio Tropical clubavond! We mixen de hele avond de beste Reggaeton-, Merengue- en Dancehall-muziek! Dus als je van tropische feestjes houdt, dan zien we je vrijdag!

More info

Sunday

Net zoals we de week beginnen met een gezellige dansavond, sluiten we ook elk weekend af met een dansavond! Kom dansen in tropische sferen met de lekkerste salsa-, bachta- en kizomba-dansnummers.

More info

AGENDA

SalsaReggaeton, Bachata, Caribbean & Latin Music

Geen Evenementen
More events