EVERY SUNDAY

SALSA SOCIAL

salsa bachata kizomba

Salsa Social is een wekelijks terugkerende dansavond waar gezelligheid en laagdrempeligheid centraal staan. Beleef in Santiago de Cuba de perfecte lounge zondag tijdens deze ‘social dance’ avond. Men kan hier onder het genot van een drankje en de social ambiance nog heerlijk genieten van de laatste weekenduren. Een swingende mix van salsa, mambo ,merengue, bachata (..stijlen..) zal de gasten om de oren vliegen en onze resident DJ’s zorgen ervoor dat er heel de avond gedanst kan worden op de beste Latin beats.

Van 19:00 tot 0:00 uur is Santiago de Cuba geopend en kunt u een bezoekje brengen aan deze heerlijke salsa avond. Salsa Social is gratis toegankelijk voor iedereen die trek heeft in de welbekende warme en relaxte sfeer waar de salsabar bekend om staat. Vanaf 20:00uur zullen onze DJ’s plaatsnemen achter hun draaitafel en kan de avond niet meer stuk. Sluit hier uw weekend perfect af, om zo weer fris en fruitig aan de nieuwe week te kunnen beginnen!

Elke zondag van de maand zal Santiago de Cuba volledig in het teken staan van sociaal dansen en gezelligheid tijdens Salsa Social. Kom en geniet mee van deze optimale weekendafsluiter!

SALSA SOCIAL
Datum :Elke zondag
Entrée : Gratis
Tijd : 19:00 – 0:00 uur

Thursday

Elke donderdag kun je salsa, bachata en kizomba dansen op de lekkerste hits tijdens onze social dansavond. En als je er toch bent, probeer dan onze overheerlijk Mojito’s’, lekker als verfrissing!.

More info

Friday

Beleef de beste Caribbean vibes tijdens onze Barrio Tropical clubavond! We mixen de hele avond de beste Reggaeton-, Merengue- en Dancehall-muziek! Dus als je van tropische feestjes houdt, dan zien we je vrijdag!

More info

Saturday

Houd je van Latin muziek & vibes met een beetje afwisseling? Op zaterdag draaien onze DJ’s een beetje van alles! Van Urban, Reggaeton, Salsa, Merengue en Clubmuziek! Mas Rumba voor iedereen!

More info