EVERY THURSDAY

SALSA MOJITO

reggaeton dancehall salsa merengue

In Santiago de Cuba kun je iedere donderdag genieten van ons wekelijks terugkerende concept; Mojito & Salsa. Deze avond staat volledig in het teken van salsa social dancing onder het genot van een verfrissende cocktail. Na een zware werkweek willen wij u graag belonen met de aanstekelijke ‘Cuban spirit of life’. Kom ook en begin relaxed aan uw weekend dankzij de perfecte Cubaanse ambiance in salsabar Santiago de Cuba, Eindhoven.

Van 21:00 tot 00:00u zijn onze deuren voor u geopend. Hier zullen onze barmannen klaarstaan om voor al onze gasten kleurrijke en vooral verfrissende cocktails te serveren. Uiteraard staat de welbekende Mojito centraal, die deze avond top wordt gepresenteerd. Onze resident DJ’s Jack en Guillermo zullen deze avond de temperatuur in de salsabar laten stijgen dankzij hun opzwepende Latin music mix. Een combinatie van gevarieerde muziek, de heerlijke cocktails en een zwoele ambiance zorgt ervoor dat uw weekend in stijl wordt ingeluid.

Ieder donderdag bent u welkom bij Mojito & Salsa @ Santiago de Cuba voor dit perfecte begin van uw weekend!

MOJITO & SALSA
Datum :Elke donderdag
Entrée : Gratis
Tijd : 21:00 – 00:00 uur

Friday

Beleef de beste Caribbean vibes tijdens onze Barrio Tropical clubavond! We mixen de hele avond de beste Reggaeton-, Merengue- en Dancehall-muziek! Dus als je van tropische feestjes houdt, dan zien we je vrijdag!

More info

Saturday

Houd je van Latin muziek & vibes met een beetje afwisseling? Op zaterdag draaien onze DJ’s een beetje van alles! Van Urban, Reggaeton, Salsa, Merengue en Clubmuziek! Mas Rumba voor iedereen!

More info

Sunday

Net zoals we de week beginnen met een gezellige dansavond, sluiten we ook elk weekend af met een dansavond! Kom dansen in tropische sferen met de lekkerste salsa-, bachta- en kizomba-dansnummers.

More info