DANSSTIJLEN

feel the latin and caribbean vibe

SALSA

Salsa is een van de populairste dansstijlen ter wereld en is een veelzijdige dans. Van rustig en romantisch tot energiek en opzwepend. De Salsa is ontstaan in Cuba en heeft zich vanuit daar verder ontwikkeld.

Wereldwijd worden er verschillende stijlen Salsa gedanst. Wij bieden een breed aanbod aan salsa danslessen op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

Bekijk

BACHATA

Bachata is de afgelopen jaren razend populair geworden. Zowel de Bachata muziek als dans kenmerkt zich door een wat rustiger tempo en romantische muziek. Bachata is afkomstig uit de Dominicaanse Republiek en heeft verschillende wegen ingeslagen, waardoor er meerdere genres zijn ontstaan.

Bekijk

KIZOMBA

Kizomba is sinds een aantal jaar een ware trend en niet meer weg te denken uit de danswereld. Kizomba kenmerkt zich door de sterke connectie tussen dansers en een rustige sensuele manier van dansen.

Bij Kizomba gaat het niet om snel draaien of complexe danscombinaties. De essentie van Kizomba is connectie, musicality en deze samen met je partner te combineren.

Bekijk