$val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } foreach ($HTTP_POST_VARS as $var => $val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } $kroegnummer = 10308; //10308 $function = new Kroegenweb($kroegnummer, $url); ?>
HOME FOTO'S AGENDA SALSA DANSLES WORKSHOPS BORRELS BEDRIJFSUITJES
Santiago de Cuba
Stratumseind 65
5611EP Eindhoven
040 206 96 06
06 38 36 14 21
info@santiagodecuba.nl facebook.com/SantiagoDeCubaEindhoven
 
AGENDA Santiago de Cuba

MOJITO & SALSA, Elke donderdag
T.G.I.Latin Friday, Elke vrijdag
HAVANA, Elke zaterdag
SALSA SUNDAY, Elke zondag

BACHATA ROSA, Elke 1e vrijdag v.d. maand CUBA LIBRE, Elke 2e zondag v.d. maand

 
SALSA SUNDAY @ Santiago de Cuba

Salsa Sunday is een wekelijks terugkerende dansavond waar gezelligheid en laagdrempeligheid centraal staan. Beleef in Santiago de Cuba de perfecte lounge zondag tijdens deze ‘social dance’ avond. Onder het genot van een drankje en de social ambiance kun je nog heerlijk genieten van de laatste weekenduren. Een swingende mix van salsa, mambo ,merengue en bachata zal je om de oren vliegen. Onze resident DJ’s zorgen ervoor dat er heel de avond gedanst kan worden op de beste Latin beats.

Van 19:00 tot 0:00 uur is Santiago de Cuba geopend en kun je een bezoekje brengen aan deze heerlijke salsa avond. Salsa Sunday is gratis toegankelijk voor iedereen die trek heeft in de welbekende warme en relaxte sfeer waar de salsabar bekend om staat. Vanaf 20:00 uur zullen onze DJ’s plaatsnemen achter hun draaitafel en kan de avond niet meer stuk. Sluit je weekend perfect af, om zo weer fris en fruitig aan de nieuwe week te kunnen beginnen!

Elke zondag zal Santiago de Cuba volledig in het teken staan van sociaal dansen en gezelligheid tijdens Salsa Sunday. Kom en geniet mee van deze optimale weekendafsluiter!

SALSA SUNDAY
Datum : Elke zondag
Entrée : Gratis
Tijd : 19:00 – 0:00 uur
Locatie : Santiago de Cuba
Stratumseind 65
5611EP Eindhoven

salsa dansen eindhoven


Powered by