HOME FOTO'S AGENDA SALSA DANSLES WORKSHOPS BORRELS BEDRIJFSUITJES
Santiago de Cuba
Stratumseind 65
5611EP Eindhoven
040-2069606 info@santiagodecuba.nl
 
SALSA DANSLES EINDHOVEN

OPENDAGEN
LESROOSTER
INSCHRIJVEN
LESINFORMATIE
CURSUSSEN
FAQ 


SALSA DANSLESSEN EN CURSUSSEN EINDHOVEN in Santiago de Cuba

Altijd al nieuwsgierig geweest om de Salsa te leren dansen? Of misschien een andere Latin dansstijl?Santiago de Cuba biedt i.s.m. Salsa Sensation een breed danslessen aanbod in diverse Latin dansstijlen als salsa, bachata, kizomba, merengue, zouk, bachata, reggaeton en diverse specialisatie cursussen. Iedere dansstijl wordt op verschillende niveaus verzorgd, van beginners tot gevorderden. U hoeft dus geen danservaring te hebben om deel te nemen aan de beginnerscursussen.Wij bieden een zeer flexibel lesrooster met de keuze uit maar liefst 5 lesdagen per week.

 

 

OPENDAGEN SALSA SENSATION 11 t/m 16 januari 2015
salsa les eindhoven

Op zondag 11 januari, dinsdag 13 januari, woensdag 14 januari, donderdag 15 januari en vrijdag 16 januari gaan we met het nieuwe seizoen van start. Op de opendagen worden er gratis proeflessen verzorgd voor verschillende niveaus ter kennismaking.

Hieronder een overzicht van de tijden/locaties van de open dagen:

Locatie: Santiago de Cuba (Stratumseind 65, Eindhoven)
Datum: 11 januari 2015 (15:00 - 18:00u.)
Datum: 13 januari 2015 (19:30 - 22:00u.)
Datum: 15 januari 2015 (19:30 - 22:00u.)
Datum: 16 januari 2015 (19:30 - 22:00u.)

Locatie: Verspaandonk Zalencentrum (Kloosterdreef 84, 5622 AB, Eindhoven)
Datum: 14 januari 2015 (19:30 - 22:00u.)

 

 

SALSA OPENDAGEN EN GRATIS PROEFLES - Salsa Danslessen Eindhoven
opendag salsa dansles gratis proefles

In de eerste week van Januari, April en September hebben we verschillende opendagen met Gratis Proeflessen voor salsa, merengue, bachata, kizomba en zouk lessen.  Tijdens onze open dagen kunt u gratis en vrijblijvend mee doen met een salsa les om de sfeer van Salsa Sensation en Santiago de Cuba te proeven.

Lees meer, Salsa opendagen met Gratis proefles….

 

 

LESROOSTER SALSA DANSLESSEN - Salsa Dansen en Lessen Eindhoven
Salsalesrooster , Salsa Dansen, Salsa Lessen, Salsa Eindhoven

Santiago de cuba en Salsa Sensation biedt een ruime aanbod van salsa lessen in Eindhoven. De lessen worden van zondadag t\m vrijdag verzorgd. Van maandag t/m vrijddag zijn de lestijden tussen 19.00-23.00 en op zondagen tussen 16.00-22.00. Voor de volledige salsa lesrooster kunt u een kijkje nemen in onze danslesrooster.

Lees meer, Lesrooster Salsa Lessen….

 

 

INSCHRIJVEN SALSA DANSLESSEN - Salsa Dansen en Lessen Eindhoven

Wilt u van uw deelname verzekerd zijn? Dan kunt u zich hier alvast inschrijven voor de betreffende cursus (-sen) van Salsa Sensation Dance Company? Online inschrijfformulier

Lees meer, Inschrijven Salsa….


 

 

 


Agenda Santiago de Cuba this weekend !!! - Hallo beste salsa vrienden. Elk weekend kunt u dansen in het salsa paleis van Eindhoven, Santiago de Cuba. Van donderdag t/m zaterdag hebben we een gevarieerd programma voor alle latin liefhebbers van Eindhoven en omgeving. Donderdagen Elke donderdag: Salsa Mojitos Nights Tijdens de Salsa Mojitos nights heb je de gelegenheid om alvast een voorsprong te nemen op het swingende weekend. Dj Guillermo en Dj Jack zullen je verwennen met de beste salsa klanken. Entree Gratis, Tijd: 20:00-02:00 Vrijdagen Elke 2e en laatste vrijdag van de maand: Salsa & Zouk Swing In de Salsa Area worden onze huis Dj's elke week versterkt door een gast Dj. De Salsa area bevindt zich op de begane grond. Op de eerste verdieping hebben we de Zouk area met sexy klanken van de Brazilliaanse muziek. Entree Gratis, Tijd: 22:00-04:00 Zaterdagen Elke Zaterdag: Latin Mix & Salsa Club Op de beganegrond zorgt Dj Regaen voor de beste latin mix. Terwijl je op de eerste verdieping elke week salsa en bachata kan dansen met Dj Dave. Entree Gratis, Tijd: 22:00-04:00 Salsa en Cocktail Workshops arrangement Uw feest in Carabische sfeer?! Santiago de Cuba uw specialist in het verzorgen van swingende salsa en cocktail workshops. Vrijgezellenfeesten, Personeelsuitje, Borrels, Bedrijfsfeesten, verjaardagen, etc. Voor meer info neem contact via info@santiagodecuba.nl of 0614198554
Powered by