$val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } foreach ($HTTP_POST_VARS as $var => $val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } $kroegnummer = 10308; //10308 $function = new Kroegenweb($kroegnummer, $url); ?>
HOME FOTO'S AGENDA SALSA DANSLES WORKSHOPS BORRELS BEDRIJFSUITJES
Santiago de Cuba
Stratumseind 65
5611EP Eindhoven
06 38 36 14 21
info@santiagodecuba.nl facebook.com/SantiagoDeCubaEindhoven
 
SALSA DANSLES EINDHOVEN

OPENDAGEN
LESROOSTER
INSCHRIJVEN
LESINFORMATIE
CURSUSSEN
FAQ

 


SALSA DANSLESSEN EN CURSUSSEN EINDHOVEN in Santiago de Cuba

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de Salsa dans? Of misschien een andere Latin dansstijl? Santiago de Cuba biedt in samenwerking met Salsa Sensation een breed scala aan danslessen in diverse Latin dansstijlen als salsa, bachata, kizomba, merengue, zouk, reggaeton en diverse specialisatie cursussen. Iedere dansstijl wordt op verschillende niveaus verzorgd, van beginners tot gevorderden. U hoeft dus geen danservaring te hebben om deel te nemen aan de beginnerscursussen.Wij bieden een zeer flexibel lesrooster met de keuze uit maar liefst 6 lesdagen per week.


OPEN DAGEN EN START DANSSEIZOEN JANUARI 2020
salsa les eindhoven

Op zondag 12 januari start Salsa Sensation met het nieuwe dansseizoen. Tijdens de open dagen kun je gratis deelnemen aan onze proeflessen op verschillende niveaus. Voor meer informatie klik hier.

INFORMATIE:
Datum: 12 t/m 17 januari 2020
Locatie: Santiago de Cuba
Adres: Stratumseind 65, Eindhoven
Tel: 0614197704 / 0614198554
Voor het aanmelden voor de cursus klik hier

   

 

SALSA OPENDAGEN EN GRATIS PROEFLES - Salsa Danslessen Eindhoven
opendag salsa dansles gratis proefles

In de eerste week van Januari, April en September hebben we verschillende open dagen met gratis proeflessen voor salsa, merengue, bachata en kizomba. Tijdens onze open dagen kunt u gratis en vrijblijvend meedoen met een proefles om de sfeer van Salsa Sensation en Santiago de Cuba te proeven!

Lees meer over de open dagen met gratis proeflessen

 

LESROOSTER SALSA DANSLESSEN - Salsa Dansen en Lessen Eindhoven
Salsalesrooster , Salsa Dansen, Salsa Lessen, Salsa Eindhoven

Santiago de cuba en Salsa Sensation bieden een ruim aanbod van salsalessen in Eindhoven. De lessen worden van zondag t\m vrijdag verzorgd. Van maandag t/m vrijdag zijn de lestijden tussen 19.00-23.00 en op zondagen tussen 17.00-22.00. Voor het volledige lesrooster kunt u een kijkje nemen in ons danslesrooster.

Lees meer over het lesrooster van de Salsa Lessen

 

INSCHRIJVEN SALSA DANSLESSEN - Salsa Dansen en Lessen Eindhoven

Wilt u van uw deelname verzekerd zijn? Dan kunt u zich hier alvast inschrijven voor de betreffende cursus(sen) van Salsa Sensation Dance Company.

Online inschrijfformulier

Lees meer over het Inschrijven bij Salsa Sensation


 

 

 


Powered by