$val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } foreach ($HTTP_POST_VARS as $var => $val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } $kroegnummer = 10308; //10308 $function = new Kroegenweb($kroegnummer, $url); ?>
HOME FOTO'S AGENDA SALSA DANSLES WORKSHOPS BORRELS BEDRIJFSUITJES
Santiago de Cuba
Stratumseind 65
5611EP Eindhoven
06 38 36 14 21
info@santiagodecuba.nl facebook.com/SantiagoDeCubaEindhoven
 
OOK TE BOEKEN BIJ ONS

Dans Workshops:
SALSA WORKSHOP
BURLESQUE WORKSHOP
REGGAETON WORKSHOP
SAMBA WORKSHOP

Creatieve Workshops:
COCKTAIL WORKSHOP
PERCUSSIE WORKSHOP

BEDRIJFSUITJE
PUBQUIZ
SALSA EN COCKTAIL WORKSHOP

THEMAFEEST
HAVANA NIGHT
CARIBISCH FEEST

 


VRIJGEZELLENFEESTEN WORKSHOPS EINDHOVEN in Santiago de Cuba

De bruiloft is een feit en dat betekent automatisch dat er ook een vrijgezellenfeest georganiseerd moet worden! Het vrijgezellenfeestje hoort een geweldige dag te zijn voor 'de vrijgezel'! En zo denken wij er ook over. Graag fleuren wij deze dag op en zetten wij 'de vrijgezel' in 't Caribische zonnetje. U kunt een keuze maken uit diverse vrijgezellenfeesten arrangementen.

DE POPULAIRSTE WORKSHOPS VRIJGEZELLENFEESTEN!
1. Salsa Workshop
2. Cocktail Workshop
3. Reggaeton Workshop
4. Burlesque Workshop
5. Percussie Workshop

SALSA WORKSHOP - vrijgezellenfeest Eindhoven
salsa workshop vrijgezellenfeest eindhoven

Met een swingende Salsa & Merengue Workshop gaan wij de vrijgezel en gezelschap kennis laten maken met de tropische eilanden Cuba en de Dominicaanse Republiek. U kunt ook kiezen voor onze Salsa Workshop arrangement bestaande uit een tropische welkomstcocktail en een heerlijk buffet!

Lees meer over de Salsa Workshop

 
COCKTAIL WORKSHOP - vrijgezellenfeesten Eindhoven
vrijgezellenfeest eindhoven salsa 		              workshop

Welkom in de exotische wereld van mixen en shaken! Tijdens de workshop krijgt de vrijgezel en zijn of haar gezelschap een introductie over de geschiedenis van de eerste cocktails. Vervolgens gaat onze cocktailexpert laten zien hoe de overheerlijke en luxeuse cocktails bereid worden. Breidt uw cocktail workshop uit met een heerlijk buffet.

Lees meer over de Cocktail Workshop

 
REGGAETON WORKSHOP - vrijgezellenfeest Eindhoven
reggaeton workshop vrijgezellenfeest eindhoven

De Reggaeton is een stoere en sexy dans afkomstig uit het Caribische gebied. Geschikt voor alle dames die graag soepele lichaamsbewegingen willen leren. Onder leiding van een echt Latina docente leren alle dames mooie bewegingen die de vrouwelijkheid van iedere vrouw benadrukken. U kunt ook kiezen voor onze Reggaeton Workshop arrangement bestaande uit een tropische welkomstcocktail en een heerlijk buffet!

Lees meer over de Reggaeton Workshop

 
BURLESQUE WORKSHOP - vrijgezellenfeest Eindhoven
reggaeton workshop vrijgezellenfeest eindhoven

Doe mee en voel je ook sexy met de glitter & glamour, het teasen, het theaterspel, de humor en de zelfspot...het komt allemaal aan bod! In 60 min leer je van een echte Burlesque diva de basisbeginselen van de burlesque dancing. U kunt ook kiezen voor onze Burlesque Workshop arrangement bestaande uit een tropische welkomstcocktail en een heerlijk buffet!

Lees meer over de Burlesque Workshop

 
PERCUSSIE EN DJEMBE WORKSHOP - vrijgezellenfeest Eindhoven
percussie djembe workshop eindhoven vrijgezellenfeest

Percussie spelen is een dynamische en fysieke ervaring waarbij teamwork van essentieel belang is. Tijdens de workshop staat plezier centraal, maar er wordt ook veel geleerd. De gasten krijgen eerst een introductie van de instrumenten en maken kennis met de verschillende ritmes. U kunt uw workshop ook combineren met een tropische welkomstcocktail en een heerlijk buffet

Lees meer over de Percussie & Djembe Workshop


Powered by