$val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } foreach ($HTTP_POST_VARS as $var => $val) { $url = $url.$var."=".$val."&"; } $kroegnummer = 10308; //10308 $function = new Kroegenweb($kroegnummer, $url); ?>
HOME FOTO'S AGENDA SALSA DANSLES WORKSHOPS BORRELS BEDRIJFSUITJES
Santiago de Cuba
Stratumseind 65
5611EP Eindhoven
06 38 36 14 21
info@santiagodecuba.nl facebook.com/SantiagoDeCubaEindhoven
 
OOK TE BOEKEN BIJ ONS

Dans Workshops:
SALSA WORKSHOP
BURLESQUE WORKSHOP
REGGAETON WORKSHOP
SAMBA WORKSHOP

Creatieve Workshops:
COCKTAIL WORKSHOP
PERCUSSIE WORKSHOP

BEDRIJFSUITJE
PUBQUIZ
SALSA EN COCKTAIL WORKSHOP

THEMAFEEST
HAVANA NIGHT
CARIBISCH FEEST

 


DANS EN, CREATIEVE WORKSHOPS Eindhoven - Santiago de Cuba

Bent u op zoek naar een leuke en kwalitatieve invulling voor een bijzondere dag? Wij kunnen hiervoor zorgen! Van elke bijzondere aangelegenheid maken wij een onvergetelijke dag. Van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsuitjes, van verjaardagsfeesten tot jubileums, van bruiloften tot studentenfeesten. Wij garanderen u lachende en stralende gezichten!

DE POPULAIRSTE DANS EN CREATIEVE WORKSHOPS
1. Salsa Workshop
2. Cocktail Workshop
3. Burlesque Workshop
4. Reggaeton Workshop
5. Samba Workshop

SALSA WORKSHOP, dansworkshops - v.a. Euro 19,50 p.p.
salsa workshop vrijgezellenfeest eindhoven

Met een swingende Salsa & Merengue Workshop gaan wij u en uw gezelschap kennis laten maken met de tropische eilanden Cuba en de Dominicaanse Republiek. De basispassen worden op een leuke en eenvoudige manier aangeleerd. Plezier en gezelligheid staan centraal tijdens deze swingende workshop.

Lees meer over de Salsa Workshop

 
COCKTAIL WORKSHOP, creatieve workshops - v.a. Euro 24,50 p.p.
vrijgezellenfeest eindhoven salsa 		              workshop

Welkom in de exotische wereld van mixen en shaken! Tijdens de workshop krijgt de vrijgezel en zijn of haar gezelschap een introductie over de geschiedenis van de eerste cocktails. Vervolgens gaat onze cocktailexpert laten zien hoe de overheerlijke en luxeuse cocktails bereid worden. Breidt uw cocktail workshop uit met een Tropische Cocktail en een heerlijke buffet

Lees meer over de Cocktail Workshop

 
PERCUSSIE WORKSHOP, creatieve workshops - v.a. Euro 24,50 p.p.
percussie djembe workshop eindhoven vrijgezellenfeest

Percussie spelen is een dynamische en fysieke ervaring waarbij teamwork van essentieel belang is. Tijdens de workshop staat plezier centraal, maar er wordt ook veel geleerd. De gasten krijgen eerst een introductie van de instrumenten en maken kennis met de verschillende ritmes. U kunt uw workshop ook combineren met een Tropische Cocktail en een heerlijke buffet

Lees meer over de Percussie & Djembe Workshop
 
BURLESQUE WORKSHOP, dansworkshops - v.a. Euro 19,50 p.p.
Burlesque workshop, burlesque eindhoven, paaldansen workshop eindhoven

Doe mee en voel je ook sexy met de glitter & glamour, het teasen, het theaterspel, de humor en de zelfspot...het komt allemaal aan bod! In 60 min leer je van een echte Burlesque diva de basisbeginselen van de burlesque dancing.

Lees meer over de Burlesque Workshop

 
REGGAETON WORKSHOP, dansworkshops - v.a. Euro 19,50 p.p.
reggaeton workshop vrijgezellenfeest eindhoven

De reggaeton is een stoere en sexy dans afkomstig uit het Caribische gebied. Geschikt voor alle dames die graag soepele lichaamsbewegingen willen leren. Onder leiding van een echt Latina docente leren alle dames mooie bewegingen die de vrouwelijkheid van iedere vrouw benadrukken.

Lees meer over de Reggaeton Workshop

 
SAMBA WORKSHOP, dansworkshops - v.a. Euro 19,50 p.p.
samba workshop, braziliaanse samba

Deze opzwepende samba workshop is speciaal voor dames en is daarom erg populair onder vriendinnengroepen en vrijgezellenfeesten. ‘Samba no Pe’  is een beroemde dans, die solo wordt gedanst en veel te zien is tijdens het carnaval van Rio de Janeiro. Het is onmogelijk om naar deze ritmische en fascinerende muziek te luisteren zonder uw heupen te bewegen.

Lees meer over de Samba Workshop


Powered by